BIOGRAFIA de Lluís Jordà

Nascut a Barcelona, ​​on va estudiar art i va començar a treballar, Lluís Jordà és un escultor ben arrelat en les tradicions artístiques de la seva terra natal. Es mostra en les seves escultures d’una gran sensibilitat i el seu caràcter romàntic i seguint els passos dels grans escultors catalans dels segles XIX i XX i, al mateix temps, la incorporació de les modernes tendències de l’art aconsegueix la creació d’obres excel·lents, de característiques i estils tant clàssics com moderns.

Va començar els seus estudis d’art, especialment el dibuix i la pintura, a l’Escola d’Art i Oficis de Barcelona, i​​després a la prerstigiosa Acadèmia Baixas. Tot semblava apuntar a una reeixida carrera artística en aquesta direcció … però hi va haver una fractura. La necessitat de veure nous horitzons el van fer anar a l’estranger, a Suïssa, França i Alemanya, on va romandre durant diversos anys. Després del seu matrimoni va començar recordant els seus orígens, les seves arrels, ​​i va tornar a Barcelona.
Va començar llavors una nova direcció i va començar a assistir al taller de l’escultor Guerau Calabia, a Mataró, on va aprendre tots els secrets de les tècniques d’escultura que necessitava per dur a terme les seves noves idees i conceptes.

Ha presentat les seves obres a Barcelona, ​​Madrid, França, etc, i la reacció de les seves exposicions va ser molt positiva. Moltes de les seves obres es troben ara en diferents col·leccions privades d’Europa, Àsia i Amèrica.

Lluís Jordà ara s’ha retirat del treball diari al taller per tenir més temps per als aspectes creatius del seu art, per desenvolupar nous models i patines.Ja fa uns anys el seu fill Jordi es va fer càrrec del taller en el qual les idees creatives del seu pare són desenvolupades i transformades en belles obres d’art.

Estem segurs que encara podem esperar moltes escultures interessants. Totes les escultures es presenten a la GALERIA i porten la signatura de l’autor i un certificat de garantia.