Escultura dona bust nu

 

 VENUSIANA- Per l’escultor Alex Marsach

Art. No AM-520 –

35 cm alt. – l,3 kg pes

Escultura en bronze sintètic colat en fred sobre un nucli de resina, amb una capa metàlica de bronze recobrint el nucli. Una vegada pulida, patinada i acabada l’escultura pot compararse perfectement en aspecte amb una peça de bronze de foneria colada en calent. Veure informació més detallada sobre aquest procés a PÀGINA D’INICI.

Signada per Alex Marsach. Amb Certificat d’Autenticitat

ENVIAMENT
Efectuarem l’enviament de l’escultura per transportista de confiança, en un termini de 5-7 dies després de rebre el pagament del seu import.

ACCEPTEM LA DEVOLUCIÓ DEL PREU D’UNA ESCULTURA RETORNADA DINS DELS 14 DIES SEGÜENTS A LA SEVA RECEPCION, EXCEPTE EL COST DEL TRANSPORT, QUE CORRERA A CÀRREC DEL COMPRADOR.

BIOGRAFIA D’ ALEX MARSACH
Nascut a l965, Alex Marsach va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i va iniciar la seva carrera amb la pintura. Posteriorment la seva curiositat artística el va portar a provar amb l’escultura i va treballar amb diversos escultors, com ara Guerau Calabia i Lluís Jordà, amb qui va aprendre els secrets pràctics del seu art. Actualment és ja un artista establert i les seves escultures estan escampades per tot el món. Presentem aquí una mostra dels seus esforços.

INFORMACIÓ DEL VENEDOR

Jordi Jorda – Jordaescultura.com
Camí del Mig, 80 Nau 5
08349 Cabrera de Mar
Tel. 937598043 – Email: jjorda430@gmail.com
Web: www.jordaescultura.com

LI INTERESA AQUESTA ESCULTURA? Preguem que ENS CONTACTI  i copii el nom i la refª en la fulla de contacte: “Nº Refª: AM-520 -Nom:  VENUSIANA “

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *